Reprezentanții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă răspunde la orice întrebare și a vă oferi o propunere tehnico-economică personalizată, adaptată proiectului dvs.

Lăsați-ne datele dvs. de contact și un reprezentant „Desjoyaux” vă va contacta în cel mai scurt timp!

Datele dvs. de contact

Proiectul dvs

Mesajul dvs

(optional)


*Aceste câmpuri trebuie completate pentru a ne permite să procesăm
solicitarea dvs. pentru un studiu de fezabilitate la comandă.

Datele pe care ni le furnizați prin trimiterea acestui formular sunt colectate și procesate de Piscines Desjoyaux SA și pot fi transmise dealerilor noștri ca parte a rețelei noastre de distribuție, pentru a ne permite să răspundem cel mai bine solicitării dumneavoastră.

Aveți următoarele drepturi: dreptul de a vă opune prelucrării datelor, dreptul de a interoga și de a accesa datele, dreptul la rectificarea și ștergerea datelor, dreptul de a restricționa prelucrarea datelor, dreptul la portabilitatea datelor și dreptul de a definiți instrucțiuni în cazul decesului dvs.

Pentru mai multe informații în politica noastră de protecție a datelor, vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate.

Dacă nu doriți să primiți apeluri telefonice de marketing, vă puteți înregistra la Serviciul gratuit de preferințe telefonice (tpsonline.org.uk)

Acest site este protejat de reCAPTCHA. ConfidențialitateCondiții