Proiectarea unei piscine este un proiect care implică întreținere și, uneori, reparații. Reparațiile sunt necesare atunci când piscina prezintă semne vizibile de uzură.

Nevoia de reconstrucție

Unele părți ale piscinei trebuie să fie reparate sau reconstruite fără a fi nevoie să se schimbe întreaga construcție în câțiva ani.

În cazul unei renovări, ar trebui să se acorde atenția cuvenită anumitor detalii, cum ar fi placajul (căptușeala piscinei), care asigură rezistența la apă, buna funcționare a elementelor mecanice (cum ar fi sistemul de filtrare sau de încălzire), precum și structura piscinei (bordurile, scările etc.) poate fi reînnoită într-un mod estetic.

De-a lungul timpului, piscina dvs. se poate uza și prezenta semne vizibile de uzură. Prin urmare, este recomandabil să efectuați unele lucrări de reparație. Specialiștii „Desjoyaux” vor analiza piscina dvs. și vor întreprinde măsurile necesare pentru a o readuce la frumusețea inițială.

Indiferent de tipul de lucrări, compania „Desjoyaux” va găsi o soluție pe care o va adapta la tipul de piscină și la dorințele Dvs., iar piscina își va recăpăta aspectul de altădată.

Oferiți piscinei dvs. un aspect nou

Renovarea este și ea o posibilitate importantă de a „întineri” aspectul estetic al piscinei dvs. Prin restabilirea aspectului estetic, vă veți putea bucura din nou de ea la maximum!

„Desjoyaux” întotdeauna are plăcerea să vă ajute la modernizarea proiectelor dvs. și să vă creeze toate condițiile: extinderea piscinei, schimbarea formei, instalarea unei scări sau a unei punți…

Adăugarea unui echipament confortabil este, de asemenea, o soluție excelentă de modernizare cu ajutorul căreia veți redescoperi plăcerile înotului: înot împotriva curentului, apă caldă, acoperire pentru piscină etc.

Pentru a vă bucura cât mai mult timp de clipele frumoase la piscină, consultați sfaturile noastre despre cum să vă modernizați piscina.