„Desjoyaux” creează piscine de înot, care sunt ușor de instalat și îngrijit, şi care aduc bucurie în fiecare familie. O piscină, vă permite să fiți în vacanță oricât doriți de acasă, să vă bucurați într-o mie și una de feluri diferite în orice moment al zilei sau anului.

Piscine pentru familie din anul 1966

Într-o zi, în anul 1966, Jean Desjoyaux a decis că vrea să construiască o piscină pentru familia sa. După ce a luat această decizie, el s-a angajat să o construiască de unul singur. În scurt timp, piscina a dăruit hohote de râs, veselie și momente fericite, precum și a reunit prietenii și vecinii într-o atmosferă prietenoasă, asemănătoare celor mai frumoase sărbători în familie… În timp ce lucra la prima sa piscină, Jean Desjoyaux și-a dat seama că o piscină nu înseamnă doar beton, pereți și apă, ci, înainte de toate, este un sentiment de fericire contagioasă și o reprezentare generală a familiei. Și datorită spiritului său inovator, Jean Desjoyaux și succesorii săi au dezvoltat numeroase inovații de-a lungul anilor, astfel încât fiecare familie să poată avea o piscină ca a sa.

PhotFamille_DJ PhotFamille_DJ

“O piscină nu înseamnă doar beton, pereți și apă, ci, înainte de toate, este un sentiment de fericire contagioasă și o reprezentare generală a familiei ”

Jean Desjoyaux

jd-desjoyaux-histoire-13 jd-desjoyaux-histoire-desktop2