Acoperiș de iarnă

Acoperișul de iarnă Desjoyaux: cea mai bună soluție pentru iernare

Acoperișul de iarnă pentru piscină Desjoyaux este ideală dacă doriți să acoperiți bazinul pe o perioadă lungă. Gamele noastre Grille și Skin limitează procesul de fotosinteză și stopează creșterea algelor.

Couverture d'hiver
Couverture d'hiver

Acoperiș de iarnă

0

Ideal pentru acoperirea piscinei D-voastră în afara sezonului de exploatare, indiferent dacă pregătiți bazinul pentru iernare sau nu.

O copertă de iarnă previne procesul de fotosinteză . Astfel, aceasta previne creșterea algelor și a altor microorganisme și facilitează procesul de îngrijire și umplere a bazinului.

Gama SKIN  este chiar mai robustă decît gama GRILLE. În afară de proprietățile sale izolatoare, slamele previn ridicare copertei pe timp vînturos.

Principiile de fixare și manipulare folosite pentru aceste produse le fac nepotrivite pentru folosire zilnică.

Toate cele 5 modele de coperte proiectate special pentru iernare sau perioade de utilizare îndelungate:
• Poate fi folosit anul împrejur
• Sunt fixate cu clame, micșorînd riscul de ridicare
• Previne creșterea algelor și a altor microorganisme

Pentru a afla mai multe despre soluțiile de protecție a piscinei D-voastre, și anume despre cele 5 modele de coperte pentru iernare sau perioade lungi de exploatare, contactațo dealer-ul Desjoyaux din apropiere. 

Ei vă vor explica avantajele modelelor noastre: sisteme de fixare, culori, finish, combinații, etc.

Modelele noastre au o garanție de 3 ani, în condițiile că au fost instalate conform instrucțiunilor descrise.

Garanție nu acoperă pagubele cauzate de vînturi puternice, zăpezi abundente și furtuni cu grindină.

Alte opțiuni nu sunt posibile pentru acest model.

Acoperire – Iernare

Este foarte important să nu scurgeți apa din bazinul D-vostru. Mențineți nivelul apei pînă la două treimi din înălțimea glisorului, pentru a nu supune riscului proprietățile de siguranță a acoperișului (capacitatea portantă de apă).
Simplu înlăturați pompa, lăsînd unitatea de filtrare la locul ei în bazin.
Nivelul de apă necesar pe timp de iarnă:două treimi din înălțimea glisorului (nivelul apei nu trebuie să depășească distanța de 150 mm sub nivelul acoperișului)

Acoperire – Întreținere

Pentru a preveni riscul de îndoire a țevilor, noi vă sfătuim să curățați acoperișul de zăpadă, frunze căzute și orice alte obiecte ce pot bloca găurile de drenare (ceea ce poate provoca formarea buzunarelor de apă).
Curățați acoperișul folosind apă cu săpun și un burete moale. Niciodată nu folosiți alcool sau dizolvanți. Niciodată nu folosiți instrumente abrazive sau mașine de spălat cu presiune.
Nu curățați acoperișul din bare în timp ce se instalează deasupra bazinului.
Utilizați doar piesele de schimb aprobate de furnizor/instalator. Folosiți doar piese de schimb originale ce sunt executate în conformitate cu standardele prevăzute.