Cuverura cu bule

Cuvertura cu bule Desjoyaux: noaptea conservați temperatura înaltă acumulată pe timp de zi

Cuvertura cu bule Desjoyaux previne pierderea căldurii pe timp de noapte astfel încît să savurați bazinul D-voastră la maxim în timpul verii. Aceasta formează un duet economic cu tamburul. Cu toate acestea, ea nu este o copertă de siguranță și trebuie utilizată cu o barieră sau alarmă (legătură cu siguranța, echipament/bariere și alarme).

Bâche à bulle

Cuverura cu bule

0

Structura asemănătoare cu cea a fagurelui de miere a cuverurii cu bule Desjoyaux oferă ridicarea temperaturii cu pînă la 4-6°C în timpul zilei (în dependență de mărimea bazinului și expunerea acestuia la soare) și astfel previne risipirea căldurii acumulate în timpul nopții. Dacă bazinul este aprovizionat cu un sistem de încălzire, coperta reduce astfel costurile pentru sistem. Și în ultimul, dar nu în cel din urmă rînd, această copertă se potrivește cu aproape toate tipurile de piscine.

Performanță excelentă de încălzire a apei și de menținere a căldurii
Acoperire fortificată pentru rezistență suplimentară 

• Pînză din polietilenă celulară ”Sealed Air”
• Grosimea de 400 microni
• Suprafață anti-UV
• Culoare albastră
• Dimensiuni reglabile: dreptunghiular, geometric sau orice altă formă
• Pentru piscine cu scări pot fi adăugate clape protective

Garanția doi ani, în cazul în care coperta este utilizată conform instrucțiunilor de instalare.

Alte opțiuni nu sunt posibile pentru acest model.

Cuvertura cu bule este proiectată pentru a fi plasată pe suprafața bazinului cu partea netedă orientată în sus.  Este recomandată utilizarea unui tambur pentru acoperișuri.

Atunci cînd nu este folosită, cuvertura cu bule trebuie protejată împotriva luminii solare acoperind-o cu husa sa protectivă (cu parte de aluminiu orientată în sus). În caz că nu aveți un tambur, înfășurați coperta și păstrați-o la umbră sub husă protectivă.

Nu utilizați acoperirea pentru bazin pentru cel puțin 48 de ore după dezinfectarea cu clor a bazinului. Clătiți bine și lăsați coperta să se usuce înainte de iernare.

Niciodată nu înotați sub copertă. Niciodată nu mergeți pe copertă.