Acoperiș de bare

Acoperișurile de bare pentru iarnă vă protejează piscina anul împrejur

Acoperișul de bare poate fi utilizat anul împrejur, indiferent de condițiile climaterice.

Couverture à barras été/hiver

Acoperiș de bare

0

Proprietățile termale ale acoperișului ajută piscina să acumuleze și să păstreze căldura; designul opac al acesteia minimizează fotosinteza și creșterea algelor și altor microorganisme anul împrejur.

Barele se conectează la un tambur pentru ușurarea mișcării și sistemul poate fi automatizat cu ajutorul opțiunii Rolltrott.

• Un singur acoperiș anul împrejur care protejează piscina atît vara cît și iarna.
• Instalare ușoară și rapidă chiar și în timpul sezonului estival (doar 6 găuri pentru cele mai mari coperte)

Tamburul automatizat Rolltrott este disponibil ca opțiune:
• Poate fi folosit cu toate acoperirile din bare Desjoyaux.
• Necesită reîncărcare doar la fiecare 10 operații efectuate.
• Operație rapidă: timpul de rulare estimat (pentru un bazin cu dimensiunea 10 x 5 fără scări): 3 min

Pentru a afla mai multe detalii despre soluțiile pentru protecția piscinei D-voastre, și anume despre cele 3 modele de acoperiri, contactați dealer-ul Desjoyaux din apropiere.

Tamburul automatizat Rolltrott este disponibil ca opțiune:
• Alimentat de o baterie de 12 V inclusă în modul
• Greutatea: 5,3 kg

Acoperirile noastre au o garanție de trei ani, în condițiile în care acoperișul a fost instalat conform instrucțiunilor descrise.

Tamburul automatizat Rolltrott are o garanție de un an, dacă este instalat îm conformitate cu instrucțiunile de utilizare, întreținere și iernare.

Alte opțiuni nu sunt posibile pentru acest model.

Acoperire – Iernare
Este foarte important să nu scurgeți apa din bazinul D-vostru. Mențineți nivelul apei pînă la două treimi din înălțimea glisorului, pentru a nu supune riscului proprietățile de siguranță a acoperișului (capacitatea portantă de apă).
Simplu înlăturați pompa, lăsînd unitatea de filtrare la locul ei în bazin.
Nivelul de apă necesar pe timp de iarnă:două treimi din înălțimea glisorului (nivelul apei nu trebuie să depășească distanța de 150 mm sub nivelul acoperișului)

Acoperire – Întreținere
Pentru a preveni riscul de îndoire a țevilor, noi vă sfătuim să curățați acoperișul de zăpadă, frunze căzute și orice alte obiecte ce pot bloca găurile de drenare (ceea ce poate provoca formarea buzunarelor de apă).
Curățați acoperișul folosind apă cu săpun și un burete moale. Niciodată nu folosiți alcool sau dizolvanți. Niciodată nu folosiți instrumente abrazive sau mașine de spălat cu presiune.
Nu curățați acoperișul din bare în timp ce se instalează deasupra bazinului.
Utilizați doar piesele de schimb aprobate de furnizor/instalator. Folosiți doar piese de schimb originale ce sunt executate în conformitate cu standardele prevăzute.

Tamburul automatizat Rolltrott – Deservire și întreținere
Dacă nu intenționați să folosiți ROLLTROTT  pe o perioadă îndelungată, păstrați-l într-un loc rece, și reîncărcați bateria o dată la fiecare șase luni utilizînd încărcătorul corespunzător. Păstrați ROLLTROTT într-un loc uscat, nu la îndemîna copiilor și departe de produsele ce conțin clor.