Carcasă

Carcasă activă permanentă patentată

Cum o construcție rapidă poate fi combinată cu rezistență de durată și libertatea de a crea orice tip de piscină dorit? Carcasa noastră activă permanentă rezolvă această dilemă oferindu-vă libertate completă.

Carcasă

Carcasă

0

Conceptul structura carcasei Desjoyaux sau carcasa activă permanent integrează toată expertiza tehnică necesară pentru a rezolva dilema instalării rapide, longevitate și forma fără restricții. 

Forma și dimensiunea piscinei sunt determinate prin asamblarea unei serii de panouri care formează structura  unei "carcase active permanent "… Acest proces exclusiv garantează soliditatea durabilă a piscinei, oferind o mare libertate de creație în ceea ce privește designul; tehnica de instalare maximizează rezistența piscinei datorită faptului că se toarnă o placă armată din beton și se instalează întro- singură etapă armarea și turnarea pereților laterali. Piscina D-voastră Desjoyaux este o structură unică de autosusținere, rezistentă la mucegai.

Panourile carcasei noastre sunt fabricate din polipropilena reciclată în amestec cu carbonat. În etapa finală de reciclare a acestor materiale, panourile sunt apoi îngropate pentru a forma o structură durabilă. Cireașa de pe tort Desjoyaux îți va realiza visul tău limitând în același timp impactul asupra mediului înconjurător!

Carcasa activă permanent din polipropilenă asigură:
• toate beneficiile unei structuri armate din beton (siguranță, garanții, etc.), și nici un dezavantaj (carcasa, eliminarea carcasei, necesități interne și externe de acoperire). Carcasa noastră activă are o serie de îndatorii, precum de a soluționa problemele de extindere conform designului concret.
• plăcile și pereții laterali sunt turnați într-o singură etapă pentru a forma o structură unică, aceasta eliminînd riscului de separare, ceea ce ar fi inevitabil în cazul aplicării procesului de turnare în două etape.
• o alegere nelimitată de forme și dimensiuni.
• 80% din problemele tehnice sunt rezolvate la fabrică, care rezultă un timp record de construcții.

Benificii:
• O industrie bine gîndită, tehnică exclusivă patentată.
• Deosebit de rezistente la îngheț și mișcări de teren.
• Rezistentă la mucegai.
• Structură de autosusținere.
• Structura este livrată pe șantier în conformitate cu mărimea și forma piscinei care au fost solicitate.

Panouri compuse din plastic reciclat HDPE și PP.

10 ani garanție

Vide

Vide