hs_mbl piscine
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Structura

Căptușeala „Desjoyaux” este o placare activă permanentă, care combină instalarea rapidă, fiabilitatea pe termen lung și libertatea de a alege forma dorită a piscinei dvs. Placajul nostru creează echilibrul potrivit, oferindu-vă libertate totală.

Deschide X

Scări

Concepute cu pași ergonomici, scările de la piscină oferă acces ușor la piscina dvs. Desjoyaux sau doar un loc de relaxare. Alegeți din gama noastră de 7 modele.

Deschide X

Sistemul de filtrare

Conceptul de filtrare fără țevi, inventat de „Desjoyaux” în anul 1983, combină instalarea rapidă, fiabilitatea ireproșabilă, economia de apă și filtrarea eficientă. Acesta este integrat în piscina dvs. folosind fie o unitate glisantă, fie o unitate integrată direct în structura piscinei.

Deschide X

Placarea cu piatră

Acum puteți face ca zona piscinei dvs. să se integreze perfect în spațiul din jur și să creați un stil deosebit pentru piscina dvs. Alegeți din varietatea de opțiuni de placare a marginilor pentru a vă face piscina unică.

Deschide X

Liner

Liner-ul este un înveliș flexibil din PVC care face ca piscina dvs. să fie impermeabilă. Acesta poate fi utilizat pentru toate piscinele, indiferent de forma, dimensiunea și nivelul de utilizare a acestora. Albastru, alb, gri, culoarea nisipului și multe altele – aveți la dispoziție 5 culori.

Deschide X

Etapele de construcție
a piscinelor staționare Desjoyaux

Pentru noi, cei de la „Desjoyaux”, instalarea piscinei dvs. este activitatea principală!

Instalarea perfectă este cheia care ne asigură că sunteți complet mulțumit de piscina dvs. Pentru a putea realiza acest lucru, „Desjoyaux” angajează constructori cu pregătire profesională, care folosesc un know-how tradițional și dovedit.

Formele diferite
ale piscinei